Klein schadeherstel

Spotrepair voor kleine lakschadeSpotrepair
Spotrepair is een alternatieve reparatie techniek, voor kleine lakschade. Omdat de reparatie klein blijft, zijn de kosten ook een stuk lager dan traditioneel schadeherstel.
Spotrepair is niet op alle delen van de auto toepasbaar. Ik leg u graag uit wat er wel/niet kan met spotrepair.

Uitdeuken zonder spuiten
Met het middel van uitdeuken zonder spuiten (restyle) kunnen er deukjes worden uitgehaald, ter grootte van een twee-euromunt in de meeste gevallen zonder lakbeschadigingen. In sommige gevallen kunnen ook grotere deuken op deze wijze hersteld worden.

Bekleding reparatie
Is de bekleding van uw auto beschadigd? Een brandgat in uw autostoel of een kras in uw dasboard, hoe vaak komt dit niet voor? Het is een ergernis, maar ik los het graag voor u op. Bij mij blijft het een betaalbare reparatie. Onopvallend wordt de schade bijgewerkt. Het blijft een reparatie, maar u ziet er vrijwel niets van.

Schadeherstel auto'sBumper reparatie
Het vervangen van een hele bumper is in de meeste gevallen een dure grap. Daarom repareer ik veel bumperschades als er een deuk, krassen of een scheurtje in zit. Heeft u schade aan een bumper met structuur? Dat repareer ik ook en uw bumper krijgt weer de orginele kleur en structuur terug. Stootlijsten en dorpels kunnen ook op deze wijze worden hersteld.

Koplamp reparatie
Vernieuwen van een koplamp is kostbaar , maar ook tijdrovend omdat de koplamp gedemonteerd moet worden . Daarom worden koplampen nu gerepareerd op een profesionele manier. Zo bespaart u honderden euro's.